2024 ve yeniden blog

blog yazısı yazmayalı çoooook uzun zaman olmuş. 2011 yılında ağabeyim Tayfun ile PTT üzerinden Ozkula’ya ilk ödeme yaptığımızı hatırlıyorum.

13.12.11 tarihinde bu web sitesini oluşturduğumda, içimde çok hevesli, istekli, bir çocuk vardı 🙂

ve yaklaşık 13 senedir yayın hayatına devam eden bir blog sayfasına dönüştü. yazılarım milyonlarca kez okundu ve paylaşıldı. bu benim için çok mutluluk verici bir şey oldu.

geçen 13 senede yaşım 25 oldu ve sayısız tecrübeler edindim. ama değişmeyen bir şey var ki, o da mesleğim bilgisayar üzerine çalışmak oldu.

yazılım konusunda kendimi çokça geliştirdim ve Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tanınan şirketlerine hizmetler verdim, vermeye de devam ediyorum.

25 yaşıma gireli 5 ay oldu ama hiçbir yaşımda bu kadar ders almamıştım sanırım. adeta fırtına gibi geçti bu 5 ay. başıma gelmeyen kalmadı desem, evrene yanlış bir mesaj göndermiş olur muyum bilmiyorum 🙂

ama her şer de bir hayır vardır düşüncesini hep aklımda taşıyorum, sık sık kendime hatırlatıyorum. ve de gerçekten de bu şekilde oluyor, başta anlamasam da sonrasında benim için hayırlı olanın bu olduğuna kanaat getiriyorum.

bolca yazım hatalı bir blog yazısı ile dönüş yaptım.

bundan sonra yazar mıyım bilinmez ama elimden geldiğince yazmaya çalışacağım ( siz yine de 1 kaç sene blog yazısı yazmaz gibi düşünün )

sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Nazım Mert Bilgi

Posted by Nazim Mert Bilgi

Adım Nazım Mert, soyadım ise Bilgi. 98 yılında Karaman'da doğdum, 2011 yılından itibaren Antalya'da ikâmet ediyorum. Yazılıma olan merakımı 2013'de faaliyete geçirdim ve 2015 yılı yazında Bilge Adam Akademi'den "Üstün Başarı" ve "Microsoft Certified Solution Developer" ünvanıyla mezun oldum. 2011 yılından itibaren ise, siz değerli ziyaretçilerimi en iyi içeriği sunabilmek için, bu blog'da bazı gözlemlerimi ve bazı ilimleri paylaşıyorum.